×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 8. december 2019, kl. 16:00

De ni læsninger

2. søndag i advent, den 8. december kl. 16 inviterer Vor Frelsers Kirke atter menigheden ind til De ni Læsninger, en juleforberedende gudstjeneste. Oprindelig er det en engelsk tradition at blande centrale læsninger fra biblen med tilsvarende sange og salmer - mest kendt er nok King's College i Cambridge, hvor traditionen går helt tilbage til 1918.

I Vor Frelsers Kirke går traditionen kun 40 år tilbage. Her er det alle korene i Cantica-familien, der sammen med kirkens præster og læsere fra byen leder menigheden gennem de ni læsninger og kendte og mindre kendte salmer og korsatser. Når hele musikgudstjenesten kulminerer med udgang under Dejlig er jorden har juleglæden fundet vej til de fleste.

Kirkens organister Nicolai Nielsen og Kevin Laplante leder alle sangerne fra spirreVIPkoret, børnekoret, ungdomskoret og Vor Frelsers Kirkes Cantori.

De ni læsninger begynder klokken 16 og der er naturligvis gratis adgang. Dørene åbnes tidligst 15.30 og menigheden opfordres til at komme i god tid. Der gøres opmærksom på at Julelegenden er lukket denne eftermiddag.

Medvirkende
Alle kirkens kor og frivillige læsere
Sted Torvet 9, 8700 Horsens