Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

VFK & Vennerne: "Jubel-matiné" - Cantica korenes sommerkoncert

JUN
12

VFK & Vennerne: "Jubel-matiné" - Cantica korenes sommerkoncert


Dato Lørdag d. 12. juni 2021, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Sted Vor Frelsers Kirke, Torvet 9, 8700 Horsens
VFK & Vennerne: "Jubel-matiné" -  Cantica korenes sommerkoncert

Cantica Børne- og Ungdomskor afslutter en ALT for kort sæson med en lille jubel-matiné i Vor Frelsers Kirke. I Cantica har vi altid tænkt at korsang er den bedste fritidsaktivitet, der findes. Det lærer børn og unge værdien af samarbejde og med sit eget lille bidrag at bære sit ansvar for helheden. Men at korsang også skulle vise sig at være en af de farligste fritidsaktiviteter i denne verden, var der vist ingen der før corona havde forestillet sig.

Men alle kan trygt komme til matiné i Vor Frelsers Kirke lørdag formiddag den 12. juni. Selv om de medvirkende skal stå med stor afstand til hinanden og publikum heller ikke skal komme fremmede for nær, lover de begge medvirkende kor at synge musik, der går direkte til hjertet - uden at holde afstand.

Koncertens hovednummer bliver en kantate af komponisten Michael Bojesen til tekster af Cecilia Engelbrecht Heick. Kantaten hedder Det første og det sidste og blev skrevet i 1999. Foruden kor er der fløjte, cello, klaver og kontrabas med i kantaten.
De to kor synger også et par andre numre sammen og hver for sig.

Medvirkende er Marianne Leth, Oscar Serup, Christian Skovgaard Nielsen og Eva Hansen. Kevin Laplante og Nicolai Nielsen leder korene.

Koncerten begynder klokken 11 og varer ca. 45 minutter. Der er gratis adgang og alle er velkomne. Husk at tage mundbind med - det skal anvendes på vej ind og ud af kirken.