Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

VFK & Venner: "Klassiske klassikere" - Kristine Mågård, sopran og Esben Lund Brummer, klaver

JUL
17

VFK & Venner: "Klassiske klassikere" - Kristine Mågård, sopran og Esben Lund Brummer, klaver


Dato Lørdag d. 17. juli 2021, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Sted Vor Frelsers Kirke, Torvet 9, 8700 Horsens
VFK & Venner:  "Klassiske klassikere" - Kristine Mågård, sopran og Esben Lund Brummer, klaver

Klassiske klassikere

Sopranen Kristine Mågård og pianisten Esben Lund Brummer fylder Vor Frelsers kirke med et bredt udvalg af store klassikere for sang og klaver.

Det bliver en koncert hvor alle de store følelser kommer i spil. Alt lige fra kærlighed og eufori til sorg og tragedie. Alt sammen udtrykt i et bredt udvalg af velkendte klassiske musikværker

Der vil blandt andet være musik af Grieg, Charles Gounod og Mozart.

Mere info – CV

Sopran, Kristine Mågård

Kristine Mågård er uddannet cand. musicae i klassisk sang, musikdramatik og musikpædagogik fra Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) i Aarhus. Hendes repertoire er bredt - fra klassisk opera til musical. Det dækker bl.a. over lied, romancer, danske sange, folkeviser, nordisk musik, kirkerepertoire mv.

Kristine blev bachelor i 2017 med topkarakter i hovedfag hos Bodil Øland, gik på kandidatstudiet med Henriette Bonde-Hansen som hovedfagslærer og afsluttede sin kandidat i sommeren 2019.  I 2018 tilbragte Kristine et semester på konservatoriet i Riga, Letland, og sang hos professor Antra Jankava. 

I vinteren 2020 sang hun for første gang i Tyskland i rollen som Donna Elvira i Lyric Opera Studio Weimars opsætning af Don Giovanni (W.A. Mozart), og til sommer 2021 tager hun tilbage i rollen som Pamina i LOSW’s opsætning af Die Zauberflöte (W.A. Mozart).

Kristine fik sin store scenedebut i 2017 som solist og understudy i rollen som Ursula og korsanger i Den Jyske Operas produktion af operaen "Intet", skrevet over Janne Tellers ungdomsroman af samme navn. Siden har hun bl.a. optrådt i rollen som Emilia i Det Jyske Musikkonservatoriums opsætning af Flavio (G.F. Händel).

Kristine har gennem sin uddannelse skrevet flere syngespil for børn og unge. Senest skrev og opsatte hun forestillingen "Den moderne Ælling - et moderne syngespil om mobning", der var en nyfortolkning af H.C. Andersens eventyr om "Den grimme ælling".

Hun har gennem sit studie haft soloelever i sang på forskelligt niveau, og har bl.a. undervist det Jyske Musikkonservatoriums Pigekorspiger i holdsang.

Til daglig arbejder hun som kirkesanger og børnekorsleder ved Ebeltoft-Dråby-Handrup Sogn, hvor hun også kan opleves som solist ved forskellige lejligheder.

Hun er netop blevet ansat som sanglærer på Orkesterefterskolen i Holstebro, hvor hun underviser i solosang.

P.t. har hun orlov fra Aarhus Domkirkes Kantori, der ledes af Anne Agerskov (tidl. dir. Carsten Seyer-Hansen).

Udover sine faste jobs har hun flere freelance- og solistopgaver. Hun har bl.a. optrådt som sopransolist i ”Förklädd Gud” (L.E. Larsson), ”Requiem” (Fauré) og ”Magnificat” (Vivaldi) og meget mere.

Pianist, Esben Lund Brummer

Esben Lund Brummer (f. 1993) er uddannet klassisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium i år 2020. Han har studeret hos blandt andre Anne Øland, Irina Osipova, Søren Rastogi og Martin Lysholm Jepsen. Udover at være aktiv solist, er Esben også en efterspurgt akkompagnatør til både kor, ensembler og sangere.

Esben har spillet koncerter i både ind- og udland som solist og akkompagnatør.

Udover det udøvende virke, er Esben også en aktiv klaverpædagog og underviser både privat og på Den Jyske Sangskole i Herning.

Esben afsluttede sine studier med at spille Rachmaninovs 2. klaverkoncert og i foråret 2022 skal han være solist i Beethovens tredje klaverkoncert.