Babysalmesang

Har du lyst til at synge med dit barn og give dit barn en oplevelse af musik, dans, glæde, overraskelse og nærhed i det fantastiske kirkerum, så er du velkommen til babysalmesang.

På billedet ses to rækker af forældre med deres babyer

 

Sammen med andre vil vi synge både nye og gamle salmer samt enkelte børnesange, mens vi bevæger os i kirkerummet, laver fagter og bruger enkelte rekvisitter og rytmeinstrumenter, som f.eks. klokkesnor, kalimba og tørklæder. For børn er især genkendelsens glæde noget helt særligt. Derfor vil vi have flere af de samme salmer og sange gennem hele forløbet og blot enkelte variationer og udskiftninger fra gang til gang.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i babysalmesang – kun lysten til at være sammen med sit barn. For barnet er netop din stemme den smukkeste i verden, og den, der giver mest tryghed og ro.

På billedet ses en rundkreds med babyer liggende på kirkens gulv

 

Sangene og det musikalske samvær stimulerer barnets sanser, motorik og glæde ved musik samt evnen til at lytte og koncentrere sig, og er en god inspiration for forældre med idéer til sange og lege med barnet.

Babysalmesangen foregår i Vor Frelsers Kirke. Efter sangen er man velkommen til at blive og made sit barn, snakke og hygge og få en juice og småkager.

 

Sensommer-babysalmesang 

Tilmeldingen til Sensommer-babysalmesang 2024 med opstart tirsdag d. 20. august 2024 kl. 9.45 - 10.30:
Tilmeldingen åbner 9. juli 2024: Tilmeld her

Hvornår og hvor længe:
Forløbet kører over 7  tirsdage fra kl. 9.45 - 10.30  med opstart tirsdag d. 20. august til og med tirsdag d. 1. oktober 2024

På billedet ses forældrene liggende med babyerne på deres ben

 

Aldersgruppe:
1 - 8 måneder ved opstart

Medbring:
Gerne en dyne til at lægge barnet på - der vil dog også være lagt tæpper på gulvet i kirken.
Deltagerantal:
Max. 12 børn
Ledes af:
Kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Helles Holm
Det er gratis at deltage

 

 

 

 

   Babysalmesang