Jul

Julen for børn fejres på forskellig vis i Vor Frelsers Kirke.

I december 2023 er mange af vores juleaktiviteter for børn desværre lukket ned pga. travlhed med flytning af sognehuset til Kippervig 7 (vi renoverer sognehuset i Kippervig 4 indtil 2025), og da vi har manglet en børnepræst. Vi håber, at genoptage de hyggelige traditioner i 2024.

 

Rigtig glædelig jul til jer alle. 

 

 

 

 

Billede af juledekoration

OBS: Juledekorationsværkstedet er desværre aflyst i 2023. Vi håber, at ses igen i 2024 og I ønskes alle en glædelig jul. 

Juledekorationsværksted: 1. søndag i advent åbner værkstedet omkring kl. 11 og 4 timer frem. Her er mange forskellige materialer, både naturmaterialer, kugler og meget andet. Alle, store som små, er velkommne.

 
OBS: Juletræsfest for børn i 2023: Festen er desværre aflyst i 2023. Vi håber vi ses i 2024. 
Juletræsfest: Vi slutter børnegudstjenestesæsonen af med et brag af en børnefest. Vi skal pynte juletræet og danse omkring det mens vi synger julesange og leger julesanglege. Bagefter spiser vi julemad i sognehuset. 
Billede af børn til julegudstjeneste

Juleafslutning for skolerne, børnehaverne, vuggestuerne og dagplejerne: Alle bliver inviteret til en hyggelig børnegudstjeneste en formiddag i december. 

 

 

Lysende stjerner på et træ i natten

Juleaftens børne- og familiegudstjeneste: Kl. 13 fejres børnejulegudstjeneste i kirken. Ofte er en dukke med til at levendegøre prædikenen, som foregår i børnehøjde. Alle er velkommne og vi ønsker hinanden en glædelig jul. 

 

 

 

Engle, stjerner og hyrderne på marken

Andre juleaktiviteter: Indimellem er der andre sjove aktiviteter for børnene. Her er et billede fra "Leg med juleevangeliet", som var et juleevent for et par år siden. Hold øje med kalenderen her på hjemmesiden for nye aktiviteter og på kirkens facebookside. 

 

 

 

 

OBS: Julelegenden er ikke opstillet i 2023, men kommer tilbage i 2024

Julelegenden: Den smukke, finurlige og julelegende står i nordre sideskib fra midten af november til midten af december, og her bliver juleevangeliet "fortalt" med håndformede små landskaber, mennesker, dyr og små fascinerende detaljer f.eks. små brød og flasker. I kirkens åbningstid kan man frit komme ind og se julelegenden.

Billede fra Julelegenden
Miniature landskab fra julelegenden

      

Voksfigur fra julelegenden