Familiegudstjenester

 

Familiegudstjenester er for børn og voksne i alle aldre og ligger kl. 10 på højmessens plads. Alle kan være med, når vi samles og fejrer en sjov og festlig gudstjeneste sammen. Gudstjenesterne er kortere og holdes i øjenhøjde med børnene. Måske får vi besøg af en talende mus eller måske af en helt ægte engel. Kun fantasien sætter grænsen. Efter de fleste gudstjenester er der en fælles aktivitet i sognehuset, som passer til gudstjenestens tema, og hvor vi lægger op hygge og socialt samvær.

 

 

Det elektriske lys bliver dæmpet, når den gamle middelalderkirke bliver pyntet op med bl.a. græskar og lys. Netop lys i mørket er et tema i gudstjenesten, i en tid hvor der bliver mørkere og mørkere udenfor. Alle er velkommen til at komme udklædte i deres sjoveste og mest skræmmende Halloween-kostume. 
Kirkens spirreVIPkor medvirker med dejlige sange.
Efter gudstjenesten er der heksegryde til alle og hygge i sognehuset. 
Gudstjenesten starter kl. 17. Hold øje med hjemmesiden for dato i oktober.

Billede af et lys
  1. søndag i advent: 

Julens indledning markeres og vi synger julen ind sammen. Efter gudstjenesten åbner juledekorations-værkstedet, hvor der er masser af materialer og inspiration til at lave kreative dekorationer. Man skal selv medbringe lys og fade. Julemusik, gløgg og æbleskiver ad libitum.

Billede af krybbespil

Juleaften: 

Juleaften for børn. Juleevangeliet bliver forkyndt for de små med f.eks. dukkespil, talende stjerner eller levende nisser mv. Vi synger de kendte julesalmer, og der er plads til børnene på alle måder.

Billede af udklædte børn

Fastelavn: 

Kom udklædt til en festlig fejring af fastelavn. Børnene går parade op ad kirkegulvet under gudstjenesten, kirkens børnekor og minikonfirmander medvirker med musik og performance. Spejderne deltager og står for tøndeslagning efter gudstjenesten omme i kirkens baggård. I sognehuset hygger vi med boller, saftevand og kaffe, og børnenes bedste udklædninger bliver kåret.