Minikonfirmand

Billede af børn der laver skuespil i kirken

Vor Frelsers Kirke tilbyder hvert år minikonfirmandklub til børn i 3. klasse en gang om ugen over en periode på 9 uger. Forløbet afsluttes med en gudstjeneste med efterfølgende fællesspisning og hygge.  

Hvad skal vi lave: Vi skal på opdagelse i kirken, op og se kirkeklokkerne, prøve at spille på orglet og høre historier - og røverhistorier fra kirkens historie. Vi skal høre historier fra Bibelen, bede fadervor, og vi skal synge gamle og nye salmer, lege, male og lave andre kreative aktiviteter. Vi skal også på ture ud af huset. Børnene deltager i et dramaindslag til en gudstjeneste i forløbet.

Billede af børn på trappen op til klokketårnet
     
Billede af børn der tegner på vinduerne i sognehuset


Minikonfirmand tilbydes 3. klasserne på følgende skoler:

- Midtbyskolen - afdeling Fussingvej om onsdagen i januar, februar, marts. Vi henter børnene i bus på skolen kl. 14, og afleverer børnene, så de er tilbage på skolen kl. 16. Børnene deltager i Fastelavnsgudstjenesten i februar med et kreativt dramaindslag, og alle familiemedlemmer og venner er inviteret med.  Minikonfirmandklub tilbydes 3. klasserne fra:

- Hulvej privatskole i september, oktober, november. Ugedagen varierer fra hold til hold og aftales med skolen i forhold til 3. klassernes skoleskema. Vi henter og bringer børnene på skolen og er på gåben til og fra kirken. Børnene deltager i BUSK-gudstjenesten i oktober med et kreativ dramaindslag, og alle familiemedlemmer og venner er inviteret med. 

Information og tilmelding: Ca. en måned før opstart kommer kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Helles Holm og Andreas Petersen op på skolen og inviterer børnene. Her får de en seddel med hjem, som også kommer til at ligge på forældreintra, hvor der bl.a. står, hvornår man kan tilmelde sig. 

Tilmelding foregår her på hjemmesiden under minikonfirmand - tilmelding. Der er plads til 16 børn på hvert hold. Hvis holdet er fyldt op, kan man tilmelde sit barn ventelisten.   

Hvem står for minikonfirmandklub: 
Kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Helles Holm og Andreas Petersen
Hvis man har flere spørgsmål:
- mail til kkm@hvfk.dk eller
- ring til Kirsten på 27283184 eller Andreas på 28939618

​ 

Billede af kirke- og kulturmedarbejder Kirsten

  

Billede af kirke- og kulturmedarbejder Andreas

Det er både hyggeligt og sjovt at være minikonfirmand i Vor Frelsers Kirke. Det er et tilbud til alle børn om at lære mere om kirke og kristendom, samtidigt med at man har det sjovt sammen med sine kammerater.

   Minikonfirmander foråret 2024

   Minikonfirmander efteråret 2021

   Minikonfirmander efteråret 2020

   Minikonfirmand