Legestue

Legestuen er åben hver onsdag kl. 9.30-11.30 
i Vor Frelsers Kirkes Sognehus, Kippervig 2, 1. sal
(undtagen i skolernes sommerferie)

Billede af forældre og børn i legestuen

Legestuen er for børn i alderen 0-6 år og deres forældre eller en anden nær voksen. Forældre kan komme og få en snak med andre forældre, og børnene kan få nogle at lege/pludre med. Så er du hjemme med dit barn – på barsel, orlov, hjemmegående, eller har du bare en fridag sammen med dit barn – er du meget velkommen til at møde op.

Hver gang begynder vi med en halv times sang og bevægelse. Vi synger båder børnesange og salmer, mens vi laver fagter til, bruger rasleæg, blæser sæbebobler eller leger med faldskærm m.m. Herefter er der fri leg for børnene og snak de voksne imellem.

Billede af børn der leger

Der er gratis kaffe og the på kanden samt vand til børnene, og man kan spise sin medbragte mad. Inden vi siger tak for i dag, hjælpes vi ad med at rydde op.

Legestuen har egen Facebookside, hvor man kan følge med og holde sig orienteret: https://www.facebook.com/vorfrelserslegestue/

Det er gratis at deltage, og der behøves ingen til- og framelding. Bare kom og vær med

Billede af børn og voksne i rundkreds

Praktisk info:

Legestuen ligger på 1. sal i sognehuset og barnevognen/klapvognen kan stilles i kælderen. Elevatoren kan benyttes.

Der er altid en termokande med kogt, varmt vand i legestuen, hvis du får brug for at lave en flaske. Eller du kan benytte mikrobølgeovnen i køkkenet. Der er barnestole til fri afbenyttelse.

Puslebord forefindes på toilettet i stueetagen samt i kælderen.

Har du spørgsmål, så mail gerne på e-mail: kkm@hvfk.dk eller ring på 28273184

Venlig hilsen
Kirsten Helles Holm (Kirke- og kulturmedarbejder)

   Legestue