Børnekoret

Billede af koret der øver i sangsalen

Børnekoret er for børn i 3.-6. klasse og øver tirsdage kl. 15.15 - 16.30 ved Nicolai Nielsen

Børnekoret starter en ny sæson tirsdag den 15. august 2023 , men nye sangere optages gennemhele året. Koret øver i sangsalen på øverste etage i Vor Frelsers Kirkes sognehus, Kippervig 2.

TILMELD dig her

Hvis du eller dit barn har lyst til at synge med i koret, kan du kontakte Nicolai Nielsen på 42 55 41 81 eller via organister@hvfk.dk for nærmere oplysninger.

Billede af koret foran alteret

I Cantica Børnekor arbejder vi i første omgang med at lære børnene at synge rent og åbne børnenes ører for at synge sammen. Vi arbejder med kroppen for at give en solid sangteknik. Det sker på et klassisk grundlag med udgangspunkt i salmer og sange. Når teknikken er på plads, forsøger vi at lære lidt sværere sange og dele koret i flere dele, så vi kan synge flerstemmigt.

I løbet af efteråret skal koret synge ved nogle gudstjenester, og vi tager på korweekend til Endelave en weekend i løbet af efteråret, bor på den gamle skole og synger med ved en gudstjeneste i øens hyggelige kirke.
I adventstiden har koret meget travlt. Vi medvirker ved musikgudstjenesten De 9 Læsninger  i Vor Frelsers Kirke den 2. søndag i advent og vi går luciaoptog rundt omkring i byen.
I slutningen af januar skal vi synge en musikgudstjeneste sammen med Cantica Ungdomskor, og i løbet af foråret medvirker vi ved flere gudstjenester i Vor Frelsers Kirke, blandt andet den festlige fastelavnsgudstjeneste  søndag den 11. februar 2024.

14.30 - 15.00 spirreVIPkoret øver (men børn fra børnekoret er velkomne også)
15.00 - 15.15 pause med boller og saft for alle korbørn
15.15 - 15.45 korprøve for alle korbørn
15.45 - 16.00 pause - børn fra spirreVIPkoret kan afhentes eller følges retur til Sct. Ibs skole
16.00 - 16.30 korprøve for børnekoret (men børn fra spirreVIPkoret må gerne blive og synge med)

Cantica-korene er en forening og det koster 250 kr halvårligt at synge med.

   Børnekor prøve